Proiectul Juristnet.ro vine în sprijinul dumneavoastră prin punerea la dispoziție a sute de modele de cereri-acțiuni în justitie; contracte civile-comerciale; plângeri penale adresate organelor de justiție; modele de notificări; memorii adresate organelor jurisdicționale, administrative sau persoanelor de drept privat. Într-un singur loc găsiti toate tipurile de cereri și actiuni folosite în justitie. Prin acest instrument juridic puteți fi propriul dvs aparator, astfel scutiti timp, bani si aveti siguranta demersului juridic.

Va propunem 3 variante de formulare:


1. Formular/model standard in format profesionist, il puteti comanda la numai 20 Ron.

2. Formular adaptat la cauza/speta dvs., se mentioneaza datele dvs de identificare si temeiul de drept, la numai 40 Ron.

3. Formular adaptat si personalizat, practic cererea/actiunea dvs este pregatita direct pentru instanta, aceasta va cuprinde toate elementele de identificare ale partilor implicate, exceptiile invocate, motivele cererii-actiunii, temeiul juridic, posibilele probe care pot fi instrumentate, daca e cazul, indicarea valorii timbrului si taxei judiciare care trebuie sa insoteasca cererea/actiunea in justitie, toate acestea la numai 100 Ron.

Formularul se transmite in format electronic de timp doc pe adresa de e-mail specificata in formularul de comanda, dar poate fi expediat si sub forma de document prin serviciu de curierat, posta, fax etc.

Comanda se face prin e-mail sau prin magazinul on-line de pe sectiunea magazin si se expediaza in maxim 1 ora de la confirmarea platii.

Formulare on-line - Cereri si actiuni juridice

Cel mai complet magazin online de formulare juridice, aici gasiti cele mai bune si profesioniste instrumente de lucru pentru instanta, activitatea administrativa, antreprenoriala si jurisdictionala: Actiuni si cereri in justitie; Modele de Contracte civile, comerciale, munca, afaceri etc. Usurati-va munca cu un instrument facil si profesionist la numai 20 Ron/formularul juridic.


Pentru mai multe informații, vă rugăm să apelați la unul din numerele menționate mai jos, sau să folosiți formularul de pe pagina de CONTACT pentru a ne scrie în legătură cu un serviciu sau o ofertă.


Date de contact
Email: contact@juristnet.ro
Persoană de contact: MIHAI DĂNĂILĂ
Tel/Fax: 0268.420 905
Fax on-line: 0368.815 650
0722.910422 - Vodafone
0741.657495 - Orange
S.C. MASTER BUSINESS S.R.L.
Capital social 3 000 Ron - 30 Milioane lei
ORC BRASOV: J08/2678/2007
CUI: 22514959
Sediu: Municipiul Brașov, Bulevardul Griviței nr. 91
Vizualizari: 1668