Biroul de Consultanță MASTER BUSINESS oferă servicii profesioniste de consultanță juridică și servicii de dezvoltare antreprenorială pentru societăți comerciale, persoane fizice autorizate, întreprinderi individuale și familiale, alte forme de organizare juridica.

- Înființăm Societăți comerciale, P.F.A., Întreprinderi Individuale, Întreprinderii Familiale

- Mențiuni ORC: Puncte de lucru-Sedii, Cesiune de părți sociale, Suspendări firme, Dizolvări societăți comerciale, Recodificare CAEN, Completare obiecte de activitate etc

- Întocmim și obținem toate tipurile de autorizații-avize-acorduri-licențe-certificate etc;

- Redactăm toate tipurile de acte constitutive, acte adiționale și contracte civile - comerciale profesioniste în toate domeniile dreptului.

- Birou specializat de consultanță în turism, care efectuează clasificări unități de turism (cabane, pensiuni, vile, hoteluri, moteluri, sate de vacanță, restuarante, baruri, etc); obținem avize pentru construcții si amenajari turistice; obtinem licente de turism, brevete si atestate de turism, omologării pârtii de schi, plaje, atestări stațiuni turistice etc .

Biroul nostru are capacitatea profesională și disponibilitatea de-a rezolva orice problema juridică, administrativă, contencioasă și de mediere a afacerii.

PROFESIONALISM, PROMPTITUDINE ȘI PERSEVERENTA!


Pentru mai multe informații, vă rugăm să apelați la unul din numerele menționate mai jos, sau să folosiți formularul de pe pagina de CONTACT pentru a ne scrie în legătură cu un serviciu sau o ofertă.


Date de contact
Email: contact@juristnet.ro
Persoană de contact: MIHAI DĂNĂILĂ
Tel/Fax: 0268.420 905
Fax on-line: 0368.815 650
0722.910422 - Vodafone
0741.657495 - Orange
S.C. MASTER BUSINESS S.R.L.
Capital social 3 000 Ron - 30 Milioane lei
ORC BRASOV: J08/2678/2007
CUI: 22514959
Sediu: Municipiul Brașov, Bulevardul Griviței nr. 91
Vizualizari: 6594